Secretul unui cocktail de calitate constă în dozarea ideală a ingredientelor, mai precis în echilibrul perfect dintre gustul fin și bunul gust. Cât despre experiența ta de calitate, o vei obține cu siguranță ori de câte ori vei alege un cocktail de gusturi alese și rafinament.
Îți servim, așadar, un strop de inspirație pentru o experiență desăvârșită:
La French
La French Caipiroska
Ingrediente
4cl La French Vodka / 2cl Vermouth Sec / 2cl Curaçao Lichior
un pic de apă tonică / Pahar înalt pentru servit
Rețetă
Amestecă Vodka La French , vermut-ul,
și Curaçao într-un mixer de cocktail-uri
1. Se agită!
2. Se toarnă în pahar
3. Adăugați un pic de apă tonică
4. Bucurați-vă!
La French Cosmopolitan
Ingrediente
4cl La French Vodka 1.5 cl Triplu Sec 1.5 cl suc de lămâie /
3 cl suc de merișoare
Rețetă
1. Se răcește un pahar de cocktail prin umplerea cu gheață.
2. Adăugați o cantitate mare de gheață și toate ingredientele într-un agitator.
3. Strecurați amestecul în paharul răcit.
4. Decorați cu coajă de lămâie.
5. Bucurați-vă!
La French Moscow Mule
Ingrediente
5 cl La French Vodka 0.5 cl suc de lămâie un strop de bere de ghimbir
Multă gheață / Balsam de lămâie pentru garnisit
Rețetă
1. Adăugați ingrediente într-un mixer de cocktailuri
2. Se amestecă bine
3. Turnați peste gheață și serviți într-o cană de cupru, dacă este posibil
4. Garnisiți cu balsam de lămâie!
5. Bucurați-vă!
La French White Russian
Ingrediente
5 cl La French Vodka / 2 cl lichior de cafea / 2 cl frișcă proaspătă / cuburi de gheață
Rețeta
1. Umpleți un pahar cu gheața
2. Se toarnă vodca La French, smântâna și lichiorul de cafea
3. Amestecați cu un agitator de cocktail
4. Bucurați-vă!
La French O’Belin Cocktail
Ingrediente
2 oz Vodka La French / 5/6 frunze de busuioc proaspăt /Apă tonică
Rețeta
- Combinați frunzele de busuioc, într-un agitator de cocktail. Zdrobiți bine busuiocul .
- Turnați La French Vodka și cuburi de gheață, puneți capacul deasupra agitatorului.
- Agitați recipientul până când exteriorul agitatorului de cocktail este înghețat. Așa știți că băutura este destul de rece!
- Strecurați într-un pahar înalt de cocktail, adăugați gheață și bucurați-vă!
La French Cookies Martini
Ingrediente
1 1/2 oz La French Vodka / 1 cană cafea Espresso / 1 oz sirop de fursecuri / Gheață
Rețeta
Combinați ingredientele în agitator și agitați puternic.
- Strecurați într-un pahar de martini
- Decorați cu fursecuri, pentru un gust divin ... adăugați frișcă proaspătă!
La French Sour Mule Cocktail
Ingrediente
45 ml La French Vodka / 30 ml suc de lime / 45 ml sirop de ghimbir / un strop de albuș de ou
Rețeta
- Combinați toate ingredientele și agitați puternic.
- Adăugați gheață și agitați din nou.
- Strecurați si adăugați gheață proaspătă într-un pahar.
- Garnisiți cu coajă de lime.
La French Pomme Mule
Ingrediente
2 cl La French Vodka / 1 cl suc de mere / 0.5 cl suc de lămâie proaspăt / un strop de bere de ghimbir / felie de măr și ghimbir
Rețeta
- Într-un shaker de cocktail umplut cu gheață, turnați La French Vodka, suc de mere și lămâie.
- Agită bine.
- Se strecoară într-o cană de cupru umplută cu gheață proaspătă.
- Adăugați bere de ghimbir.
- Garnisiți cu o felie de măr.
- Serviți și bucurați-vă!
La French Fizz Cocktail
Ingrediente
50 ml La French Vodka / 30 ml suc de lămâie proaspăt / 10 ml sirop de zahăr / 1 albuș de ou / apă minerală
Rețeta
- Se adaugă primele patru ingrediente într-un agitator și se agită (fără gheață) aproximativ 10 secunde.
- Adăugați 3 sau 4 cuburi de gheață și agitați foarte bine.
- Se strecoară printr-o sită dublă într-un pahar răcit și se adaugă apă minerală.
La French Chocolate and Pear Cocktail
Ingrediente
50 ml La French Vodka / 6 pere curățate / 1/4 cană zahăr / sosul tău favorit de ciocolată
Rețeta
1.Tăiați perele în felii subțiri. Într-un vas adânc și larg, așezați pere, zahărul și jumătate de cană de apă.
2.Se acoperă și se gătește la foc mic timp de aproximativ 15 minute, sau până când perele încep să se înmoaie.
3.Luați de pe foc. Adăugați La French Vodka și amestecați.
4.Transferați într-un recipient închis și refrigerați timp de 3 ore sau până la 3 zile.
5.Se servește cu sos de ciocolată.
La French Black Berry Bush
Ingrediente
5 cl La French Vodka / 2.5 cl suc proaspăt de lime / câteva lingurițe de sirop simplu / 3 cl piure de mure / 2 mure / frunză de eucalipt
Rețeta
Adăugați într-un pahar suc de lămâie, sirop simplu și La French Vodka, amestecați
- Adăugați gheața zdrobită și piureul de mure.
- Se strecoară într-un pahar și se garnisește cu mure proaspete și frunză de eucalipt.
- Noroc!
La French Toujours
Ingrediente
40 ml La French Vodka / 15 ml zahăr lichid / 20 ml suc de portocală roșie / 15 ml suc de lămâie / 15 ml lichior Tagliatella Nardini
Rețeta
1.Aburim un pahar cu lichior Rosolio și decorați un pahar cu sare și frunze de ceai de vanilie.
2.Adăugați La French Vodka împreună cu toate ingredientele într-un shaker.
3.Se agită puternic timp de aproximativ 12 secunde și se strecoară în pahar.
4.Bucurați-vă!
La French Exotic Bloody
Ingrediente
2 cl La French Vodka / 4 cl suc proaspăt de roșii / 0.5 cl suc proaspăt de lămâie /2 prize de sare / 2 prize de sos Tabasco / 3 prize de sos Worcestershire
Rețeta
Adaugă toate ingredientele într-un pahar.
- Deasupra adaugați gheață cuburi și amestecați ingredientele împreună
- Se strecoară într-un pahar apoi se adaugă decorațiunile folosind legume sezoniere
Vermouth – Mancino
AMARANTO HIGHBALL
Ingrediente: 60 ml Mancino Vermouth Rosso | Top Ginger Ale
Pahar: înalt Decor: Coajă de portocală
AMERICANO
Ingrediente: 40ml Mancino Vermouth Rosso | 40ml Rinomato Scuro |
Apă tonică
Pahar: înalt Decor: felie de portocală
BITTER COFFEE NIGHTBALL
Ingrediente: 40ml Mancino Vermouth Kopi | 30ml Rinomato Scuro | 10ml Beetroot Cordial | Apă tonică
Pahar: înalt Decor: felie de ananas deshidratată
CARDINALE HIGHBALL
Ingrediente: 20ml Mancino Vermouth Secco | 20ml Rinomato Scuro | 20ml Dry Gin | Apă tonică de grapefruit
Pahar: înalt Decor: coajă de lămâie
CHINATO HIGHBALL
Ingrediente: 60ml Mancino Vermouth Chinato | Apă tonică
Pahar: înalt Garnish: coaja de grapefruit
FLOWERS
Ingrediente: 30ml Mancino Vermouth Bianco | 20ml Manzanilla Sherry | 20ml Pink Lady Cordial | Apă tonică Elderflower
Pahar: înalt Decor: flori comestibile
HIGHBLOSSOM
Ingrediente: 20ml Mancino Vermouth Sakura | 20ml Rinomato Americano | 15 ml Yuzu | 10ml Almond Syrup | Apă tonică
Pahar: înalt Decor: frunză shiso
KIRCHINATO
Ingrediente: 40ml Mancino Vermouth Chinato | 10ml Creme de Cassis | Prosecco de calitate
Pahar: înalt Decor: mure
KOPI HIGHBALL
Ingrediente: 20ml Mancino Vermouth Kopi | Apă tonică
Pahar: înalt Decor: mentă proaspătă
LAMBRUSCO HIGHBALL
Ingrediente: 30ml Mancino Vermouth Chinato | 10ml Hibiscus Cordial | 120ml Lambrusco | un stop de apă minerală
Pahar: înalt Decor: frunză de laur
NEVERENDING SUMMER
Ingrediente: 40ml Mancino Vermouth Kopi | 25ml Citric Mango Cordial Apă tonică de cocos
Pahar: înalt Decor: frunză de banană
NOT AN AMERICANO
Ingrediente: 30ml Mancino Vermouth Rosso | 10ml Coffee Liquor | 10ml Gin | 10ml Strawberry Cordial | Apă tonică
Pahar: înalt Decor: petale de trandafir
PERFECT PAIR
Ingrediente: 30ml Mancino Vermouth Sakura | 15ml Whisky | 20ml Nashi Pear Citric Cordial | Apă tonică de portocale
Pahar: înalt Decor: felie de pară uscată
SAKURA HIGHBALL
Ingrediente: 60ml Mancino Vermouth Sakura | Apă tonică
Pahar: înalt Decor: flori comestibile
SAVORY NECESSITY
Ingrediente: 40ml Mancino Vermouth Secco | 10ml PX | 10ml Verjus | 100ml Spicy Tomato Water | un strop de suc de rozmarin
Pahar: înalt Decor: capere și funze de busuioc mov
SECCO HIGHBALL
Ingrediente: 60ml Mancino Vermouth Secco | Apă tonică
Pahar: înalt Decor: felie de grapefruit roz
SICILIAN AFTERNOON
Ingrediente: 40ml Mancino Vermouth Bianco | 10ml Malvasia delle Lipari | 10ml Orange Sherbet | Prosecco de calitate
Pahar: înalt Decor: felie de portocală sângerie
VERMUTTINO
Ingrediente: 60ml Mancino Vermouth Bianco | Apă tonică
Pahar: înalt Decor: frunză de lămâie
Aperitive & Bitter – Rinomato
ROSETTO
Ingrediente:
40 ml Rinomato Bitter Scuro
Completați cu Ginger Ale.
Montați direct în pahar.
Decorați cu coajă de lămâie.
TWENTIETH CENTURY
Ingrediente:
45 ml Gin
15 ml Rinomato Americano Bianco
10 ml Cremă albă de cacao
15 ml Suc de lămâie, proaspăt stors
Amestecați ingredientele într-un pahar special în care ați pus în prealabil gheață de calitate.
Strecurați de două ori înainte de a-l servi la cupă.
Decorați cu coajă de lămâie.
APERITIVO SOUR
Ingrediente:
60 ml Rinomato L’Aperitivo Deciso
15 ml sirop simplu
25 ml Suc proaspăt de lămâie
Un strop de aquafaba
Adaugați băutura în shaker apoi turnați-o într-o cupă rece.
NEGRONI
Ingrediente:
30 ml Rinomato Bitter Scuro
30 ml Mancino Vermouth di Torino Rosso
30 ml Gin
Amestecați ingredientele într-un pahar special în care ați pus în prealabil gheață de calitate.
Turnați într-un pahar și serviți cu gheață.
Decorați cu o felie de portocală.
VESPER NO2
Ingrediente:
25 ml Gin
25 ml Vodka
25 ml Rinomato Americano Bianco
Amestecați ingredientele într-un pahar special în care ați pus în prealabil gheață de calitate.
Strecurați de două ori înainte de a-l servi într-o cupă rece.
Decorați cu o felie de portocală.
SPRITZ DECISO
Ingrediente:
60 ml Rinomato L’Aperitivo Deciso
30 ml Mancino Vermouth di Torino Secco
Completează cu apă tonică
Toarnă Rinomato într-un pahar de vin plin cu gheață. Înglobează și restul ingredientelor și amestecă rapid și ușor.
Decorați cu o felie de grepfrut.
BOULEVARDIER
Ingrediente:
30 ml Rinomato Bitter Scuro
30 ml Mancino Vermouth di Torino Rosso
30 ml Rye Whiskey
Amestecați ingredientele într-un pahar special în care ați pus în prealabil gheață de calitate.
Strecurați de două ori înainte de a-l servi la cupă.
Decorați cu o felie de portocală.
NEGRONI BIANCO
Ingrediente:
40 ml Rinomato Americano Bianco
30 ml Mancino Vermouth di Torino Bianco
20 ml Gin
Amestecați ingredientele într-un pahar special în care ați pus în prealabil gheață de calitate.
Turnați într-un pahar și serviți cu gheață.
Decorați cu coajă de lămâie.
ARANCIONE
Ingrediente:
60 ml Rinomato L’Aperitivo Deciso
Completați cu apă tonică.
Montați direct în pahar peste gheață.
Decorați cu o felie de portocală și o măslină verde.
CHIERICHETTO
Ingrediente:
30 ml Rinomato Bitter Scuro
Completați cu o bere rece Italian Lager.
Montați direct în pahar.
Armagnac – Janneau
JANNEAU OLD FASHIONED
Ingrediente:
50 ml Janneau
1 cub zahăr brun
3 picături Angostura Bitters
coajă de portocală pentru decor
Amestecați 50ml Janneau (XO sau 12 ani), 1 cub zahăr brun, 3 picături bitter cu gheață și 3 cuburi de gheață. Mixați.
BLACK ANGEL
Ingrediente:
40 ml Janneau
80 ml cafea expresso
20 ml Cointreau
20 ml Sirop Gomme
Amestecați toate ingredientele și turnați în pahar de Martini.
Decorați cu 3 boabe de cafea.
JANNEAU & GINGER
Ingrediente:
30 ml Janneau
Ginger Ale
Lămâie
Turnați 30ml armagnac Janneau peste gheață pisată. Completați cu Ginger Ale și decorați cu o feie de lămâie.
ROYAL SIDECAR
Ingrediente:
35 ml Janneau
30 ml Cointreau
15 ml suc lămâie
Într-un pahar special de mixare răciți cu gheață 35ml Janneau cu 30ml Cointreau și sucul de lămâie.
Strecurați amestecul într-o cupă fină de șampanie.
CORPSE REVIVER
Ingrediente:
30 ml Janneau VSOP
30 ml Calvados Boulard Grand Solage
15 ml Vermouth (dulce)
Turnați ingredientele într-un pahar de cocktail umplut cu gheață.
Mixați și transferați în alt pahar de cocktail răcit în prealabil.
Decorați cu o felie de portocală.
Calvados – Pere Magloire
PERE MAGLOIRE CALVADOS TONIC
Ingrediente:
30 ml Pere Magloire Calvados VSOP
70 ml apă tonică
Amestecați ingredientele într-un pahar plin cu cuburi de gheață.
PERE MAGLOIRE CALVADOS PAMP
Ingrediente:
40 ml Pere Magloire Fine VS
20 ml sirop de grepfruit
10 ml apă tonică
Amestecați toate ingredientele și turnați într-un pahar plin cu cuburi de gheață.
Decorați cu o coajă de grepfruit.
PERE MAGLOIRE CALVADOS COLLINS
Ingrediente:
40 ml Pere Magloire Fine VS
30 ml suc de lămâie
20 ml sirop de zahăr
80 ml apă minerală
Amestecați toate ingredientele și turnați într-un pahar plin cu cuburi de gheață.
Decorați cu o felie de lămâie.
Lichior – Majuni
MAJUNI SWIZZLE
Ingrediente:
50 ml Majuni
20 ml suc de lime
15 ml sirop orgeat
30 ml piure de ananas
Turnați toate ingredientele într-un pahar Collins. Umpleți cu gheață pisată și agitați. Adaugați gheață pisată și decorați cu o crenguță de mentă, o felie de ananas și un pai gros.
MAJUNI RASPEBERRY SOUR
Ingrediente:
50 ml Majuni
15 ml suc de lime
15 ml sirop orgeat
5 buc zmeură
Amestecați toate ingredientele împreună cu gheață. Strecurați într-o cupă bine răcită și decorați cu o zmeură.
MAJUNI MARMALADE MARTINI
Ingrediente:
60 ml Majuni
25 ml suc de lămâie
15 ml sirop de zahăr
2 linguri de bar cu marmeladă de portocale
Amestecați toate ingredientele împreună cu gheață și strecurați de două ori într-o cupă bine răcită. Decorați cu coajă de portocală.
MAJUNI GREEK MANHATTAN
Ingrediente:
45 ml Majuni
45 ml Bourbon whiskey
1 strop de bitter aromatic
1 strop de bitter de portocale
Amestecați ingredientele împreună cu gheață într-un pahar de mixare. Strecurați într-un pahar de cocktail Nick&Nora, fără gheață. Decorați cu cireșe maraschino.
MAJUNI EVITA'S HIGHBALL
Ingrediente:
50 ml Majuni
100 ml Cola
zeama de la un lime
Turnați Majuni peste un cub mare de gheață într-un pahar Collins. Completați cu cola. Stoarceți lime deasupra si serviți cu o bucată de lămâie.
MAJUNI COFFEE TONIC
Ingrediente:
50 ml Majuni
100 ml Cola
30 ml cafea espresso
Turnați ingredientele într-un pahar înalt peste un cub mare de gheață. Amestecați ușor. Decorați cu o frunză de mentă.
Lichior – Kentri
KENTRI TOMMY'S
Ingrediente:
60 ml Kentri
15 ml sirop agave
30 ml suc de lime
30 ml piure de ananas
Mixați ingredientele cu gheață într-un shaker. Strecurați de două ori. Serviți într-o cupă împreună cu o bucată de lămâie.
KENTRI PUNCH
Ingrediente:
50 ml Kentri
40 ml sirop Don's Mix 2 (2 părți suc de grapefruit, 1 parte sirop scorțișoară)
20 ml suc de lime
30 ml piure de ananas
Agitați ingredientele împreună cu gheață. Strecurați de două ori. Turnați amestecul peste gheață într-un pahar Old Fashioned. Decorați cu anason stelat și un bețișor de scorțișoară.
KENTRI PASSION
Ingrediente:
50 ml Kentri
20 ml suc de lime
15 ml sirop de vanilie
25 ml piure de fructul pasiunii
Amestecați ingredientele cu gheață, strecurați de două ori și serviți într-o cupă.
KENTRI OLD FASHIONED
Ingrediente:
30 ml Kentri
30 ml Bourbon whiskey
2 picături de bitter aromatic
Combinați ingredientele cu puțină gheață într-un pahar de mixare bine răcit. Adăugați apă și continuați amestecarea. Strecurați și serviți într-un pahar Old Fashioned cu un cub mare de gheață, decorat cu coajă de portocală și anason stelat.
KENTRI JULEP
Ingrediente:
60 ml Kentri
10 ml sirop de zahăr
câte un strop de bitter aromatic și bitter de piersici
10 frunze de mentă
Într-un pahar de Julep, presați ușor frunzele de mentă. Adăugați restul ingredientelor și gheață pisată. Amestecați. Decorați cu o crenguță mare de mentă și un pai.
KENTRI CAIPIRINHA
Ingrediente:
60 ml Kentri
15 ml sirop de zahăr
o jumătate de lime tăiată în sferturi
Turnați siropul și lime într-un pahar Old Fashioned și zdrobiți lime cu un pistil. Adăugați lichiorul Kentri și gheața pisată. Amestecați. Completați cu gheață pisată. Decorați cu o bucată de lime și un pai.
Lichior – Stichion
COLADA
Ingrediente:
60 ml Stichion
20 ml piure de cocos
30 ml piure de ananas
10 ml suc de lime
Amesteca toate ingredientele cu gheata. Strecoara intr-un pahar inalt tip Collins peste gheata zdrobita. Decoreaza cu o felie subtire de ananas si frunze de ananas.
SOUTH OF CHIOS
Ingrediente:
60 ml Stichion
25 ml suc de lime
15 ml sirop de zahar
5 frunze de menta
Amesteca toate ingredientele cu gheata. Strecoara de doua ori intr-o cupa si decoreaza cu o frunza de menta.
SMASH
Ingrediente:
50 ml Stichion
1/2 de lamaie, taiata in sferturi
20 ml sirop de vanilie
Intr-un pahar Old Fashioned, zdrobeste lamaia peste care ai turnat siropul de vanilie, pentru a elibera zeama si uleiurile din coaja. Adauga Stichion si fulgi de gheata. Amesteca si decoreaza cu o bucata de lamaie.
BRAMBLE
Ingrediente:
50 ml Stichion
15 ml sirop de zahar
25 ml suc de lime
5 ml lichior de mure
Combina Stichion cu lime si siropul de zahar intr-un pahar Old Fashioned. Adauga gheata zdrobita si amesteca. Adauga lichiorul de mure si garniseste cu o bucata de lamaie si o mura.
KAIMAKI
Ingrediente:
60 ml Stichion
30 ml frisca lichida
10 ml lapte
20 ml sirop de zahar
1 picatura de Mahlepi bitters
Agita toate ingredientele cu gheata intr-un blender sau intr-un shaker. Strecoara de doua ori intr-un pahar cu gheata. Decoreaza cu un praf de scortisoara deasupra.
FANCY SOUR
Ingrediente:
40 ml Stichion
20 ml Tsipouro Kalaitzi
15 ml lichior de capsuni
20 ml suc de lime
10 ml sirop de scortisoara
5 frunze de menta
Amesteca toate ingredientele in shaker cu gheata, strecoara dublu intr-o cupa racita. Decoreaza marginea paharului cu biscuiti zdrobiti.
CHIOS MAGESTIC
Ingrediente:
50 ml Stichion
20 ml vodka
20 ml suc de lime
25 ml piure de mandarine
20 ml sirop de vanilie
Amesteca toate ingredientele cu gheata, strecoara de doua ori intr-un pahar Old Fashioned. Stoarce o coaja de portocala peste si decoreaza cu coaja de portocala.
STICHION MANDARIN
Ingrediente:
60 ml Stichion
10 ml sirop de vanilie
10 ml frunze de menta
completare cu o doza de bautura acidulata cu aroma de mandarine
Agita Stichion si siropul de vanilie intr-un shaker cu gheata, toarna intr-un pahar long drink si umple cu bautura de mandarine. Decoreaza cu piper si coaja de mandarina.
ONCE UPON A TIME
Ingrediente:
45 ml Stichion
20 ml gin de cirese
20 ml sirop de zahar
25 ml suc de lime
completare cu o doza de bautura acidulata cu aroma de cirese
Agita toate ingredientele cu gheata, mai putin bautura de cirese, strecoara de doua ori intr-un pahar highball si umple cu bautura de cirese. Decoreaza cu doua cirese maraschino.